Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖRBICYKLANDE

jag vill uttrycka min uppskattning

på detta enkla sätt

fast det enligt mångas uppfattning

är förmätet, dumt och snett

men jag vill få formulera vad

jag känner inombords

och jag känner ingen bättre väg

än dessa enkla ords

 

 

 

 

du är anständig och proper

du är fin och snygg och ren

det är så mitt hjärta låter

i den snabba resumén

som en försmak av september

när september är som bäst

och det budskap som du sänder:

elegant men dock modest

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    25/8 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-25 16:22



Bookmark and Share


  mare VIP
Fin dikt
2013-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP