Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SALIGT BYTE

jag bytte buss

den gamla stod det "nowhere" på

men nu finns det ett mål att nå

jag bytte buss

en övergång från undergång

från molltoner till solskenssång

Guds ljusblå buss

nu är den nya linjen vald

och resbiljetten är betald

vår Förare

Han somnar aldrig vid Sin ratt

vår Härförare dag som natt

jag bytte buss

från minus via noll till plus

tack för att jag fick byta buss!

jag bytte buss

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     26/8 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-26 17:54



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Fint på ett coolt sätt om din tro, förmodar jag...
2013-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP