Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dans

Mjuka rörelser
Djupa ögon
Hjärta ut i fingrarna
Suddigt och snabbt
Vad får dig nu?

Fortsatt magi
Inget stopp
Tankar suddas ut
Rör inte
Du är inte här

Monstren spelar
Din melodi
Den känns
Det gör ont
Sluta inte

Morgonens ljus
Ingen sömn
Rörelserna dör
Det är slutet
Vad händer nu?




Fri vers av Bitförbit
Läst 249 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-08-26 21:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bitförbit