Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min bästa vän

du är den enda jag har upplevt sann , stark , fin vänskap med
nu är det som utrunnet i sand
saknar att ha min bästa vän
någon att alltid lita på
någon att vända sig när allt brister
då fanns du där och hjälpte mig upp
det känns som ångest som äter upp en inifrån i bröstet , fast det är bara kallt och gör ont
det var vi mot världen
föralltid
nu står jag ensam kvar




Fri vers av paedor
Läst 178 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-27 14:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

paedor
paedor