Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PREGNANS

pregnanta gryningar

som vi befruktade

spännande morgnar

när mitt inre suktade

förlossningen är inte

särskilt mödosam

en kort grocess och

något nyfött tittar fram

 

 

 

 

om diamanthimlarna

vet jag ingenting

men radiomasten blinkar mig

en hösthälsning

här lägger företagen ner

ett efter ett

men denna produktion

bär annan etikett

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    27/8 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-27 17:59



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Fint om skapandet/skrivandet/tankar eller samtal som bär frukt till text...
2013-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP