Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack min Hjälte


Vinter. Kyla.
Jag fryser ihjäl snart..
Men så kommer
Tankarna på dig som gör mig varmare.
Tanken på ditt hår mellan mina fingrar.
Din kind i min hand och dina läppar mot mina.
Tanken på din kropp nära mig.
Ditt ansikte, Ditt leende, Ditt skratt, Din röst…
och all kärlek som finns i dina ögon
Tack
idag räddade du mig från dödlig kyla genom att bara finnas




Fri vers av Blöm
Läst 641 gånger
Publicerad 2006-03-07 08:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blöm
Blöm

Mina favoriter
Vad är det som händer?