Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FARLIG LEKFULLHET

det finns en farlig lekfullhet

den lockas fram av dig

den blossar röd, den bultar het

och distraherar mig

en sanning och en konsekvens

i lögnens lömska tid

och ingen vet hur svårt det känns

som den som mist sin frid

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     27-28/8 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-28 18:19



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket tänkvärt
2013-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP