Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himlen skänker dekorationer av stjärnor.

 

 

Jag ger mig genom att skriva som gjörde du mamma.

 Läsaren, Då har du haft rakhyveln och all sug.

 Dizzy, rider i silver sand in till upp på klippor

Sedan tyst övergiven gav dig chansen ...  

 

 Havet, som ligger är bara en virvlande hora.  

Vi har intrycket och känslan av att bra människor

Vi lämnar marken mycket tidigare än det borde

 Där änglar i himlen skänka dekorationer av stjärnor.    

 

Sedan skriver lovsånger nattliga himmelska körer

 De kommer att lyfta barn som förlorades i avgrunden av livet.

 Stjärnor fallande förvandlas till ädelstenar,

Himmelska röster skandera tills gryningen sent faller.  

 

   

Ringbells blomman pryder trädgården mellan himmel och jord

Fontäns rep hämtar färskt kallt helig vatten  och darrande i stjärnorspegel;

 




Bunden vers (Sonett) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 388 gånger
Publicerad 2013-08-28 23:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP