Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HJÄRTATS ÖGON

någon såg något vackert

i ett stormhärjat landskap

och trots attacker

sa hon inte upp sin bekantskap

hon såg något andra

förbisåg eller missat

någon såg bakom jolly roger

han hade hissat

 

 

 

 

älska mig mest när jag

förtjänar det minst är det svåra

när allt du säger av välmening

ändå tycks såra

det är väl då jag behöver det bäst

kan man tänka

när jag är död blir det fest

och fru G en glad änka

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     29/8 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-29 17:54



Bookmark and Share


  anits VIP
En mycket fin och berörande dikt
som känns i hjärtat
2013-08-30

  Marja-Liisa Koski VIP
Rubriken talar till en och texten är underbart ödmjuk.
Väcker en känsla av ens egen otillräcklighet och oförmåga att uppskatta kärleken som man så frikostigt får ta del av.
Tack för den här dikten!
ML

2013-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP