Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu ska säkert någon sentimental kärring spy ur sig filantropiska floskler och ondgöra sig över detta. Det struntar jag totalt i. You'll never change me!


RÖR INTE VID EN FRI MAN

rör inte vid en fri man

låt honom välja annars blir han ett vrak

rör inte vid en fri man

han vill ha örnar och korpar på sitt tak

kliv inte över linjen

den är ett kritstreck som markerar en gräns

ytterst få kan få fri lejd

ytterst få kan få audiens

 

 

 

 

den som kan läsa kroppsspråk

kan aldrig komma som en fräck ockupant

skarp blick som hos en ormvråk

är hänsynsfull och är inte nonchalant

kom aldrig vid en fri man

trampminor omgärdar hans integritet

den fria viljan är en

återupprättad dignitet

 

 

 

fri man är selektiv man

om man så vill en form av aristokrat

allt har sin tid i livet

men varför slösa den på meningslöst prat?

spar allt ert second hand-snack

allt är förbrukat, jag har hört allting förr

påträngande ska inte

komma och knacka på min dörr

 

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    30/8 2013

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-30 19:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP