Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En annan tid - ett annat liv.


Om livet

Hösten gör inte
så ont längre
nu när solen
har slutat att slåss
mot de mörka molnen
och hjärtan 
varken vinns eller förloras

jag ser inga horisonter 
men väl mina prövande fötter
mot den stadiga marken

ett litet steg i taget
vart vill jag inte veta
bara själva rörelsen
i sig är ett tillräckligt löfte


om livet.









Fri vers (Fri form) av Niclas Petersson VIP
Läst 637 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2013-11-25 14:40



Bookmark and Share


    Bellissima
Känner igen mig så!
2014-02-02

  Rozsi.kovacs

En mycket bra text finstämmig
2013-12-02

  ResenärGenomLivet VIP
Försiktigt hoppfulla ord...mycket fint diktat...
2013-11-29

  Maria Sundelin VIP
En trygghet i ovissheten
2013-11-26

  Lotta Th
Vackert.
2013-11-26

  Tess74
Otroligt bra och fyllt av hopp
2013-11-26

  Lärling
Mycket fint!
2013-11-26

  LenaJohansson VIP
hög igenkänningsgrad, väl diktat om detta
2013-11-26

    ej medlem längre
Fint skrivet om hopp:)
2013-11-26

  Änglaögon
Vackert i allt det sköra, håller med de andra, har saknat dina fina texter.
2013-11-26

  Sofhia Wirström
fina ord
de berör
2013-11-26

    ej medlem längre
Skört o vackert är dina ord här. Har verkligen saknat dina texter.. Gott att få ta del igen.
2013-11-26

  Maj-Lis VIP
En fin text
2013-11-25

  queenia
Så sant, och finstämt, bortåt, ut i livet.

Mycket trevligt att läsa dig igen. Dina ord var saknade. Välkommen igen.. :D
2013-11-25

  Linda CH VIP
Finstämd!
2013-11-25

  Angel of love
Vilken underbar text. Tack
2013-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Niclas Petersson
Niclas Petersson VIP