Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STEGE

nu har du lämnat alla losers

det är gräddfilen som gäller

snart lirar du i samma liga

som mark knopfler och paul weller

adjö till ungdomens försyndelser

till hafsverk och fadäser

snart sitter du bland alla

top of the popparna och jäser

 

 

 

nu har du lämnat alla skuggorna

och stigit ut i ljuset

snart sköljer perignon ner tuggorna

i lyxigaste huset

låt inte det förflutnas kavalkad

få regna på paraden

det var en annan tid, en annan stad

nu gäller STORA staden

 

 

 

 

här är en hälsning från oss andra

som blev omkörda av porschen

vi som är dömda till att vandra

utan drag under galoschen

nu blir det svårt för oss att toppa

din enorma framgångssaga

för undertecknad återstår väl blott

att taga sig av daga

 

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     31/8 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-31 15:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP