Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SIGNALER

det finns trafiksignaler

vid övergångsställen

de respekteras i de

flesta samhällen

på samma sätt kan jag

sända ut signaler

för att schasa bort alla

sjaskiga schakaler

 

 

ja, man får slåss för sin frihet

i dessa dystra dagar

och ta ett struptag på vissa

extra krångliga kragar

man blir betraktad som bizarr

av alla kräk som klagar

men jag har utropat en fristat

och den har egna lagar

 

 

 

 

för ska jag vara fri

så ska jag vara det ordentligt

det händer ofta att jag tvingas

uppträda fientligt

det handlar ofta om vad var och en

betraktar som väsentligt

och själva baksidan av att

visa sig offentligt

 

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    31/8 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-31 15:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP