Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt totalt misslyckade kristna liv sträcker sig över en snart tjugonioårig tidsperiod. Gud är trofast!


SVEKFULLA

svekfulla svarta får

snart tjugonio år

år av begär, besvär

för du är som du är

svekfulla svarta får

ingen vet hur du mår

ingen förutom Han

Han som förmår och kan

hela ett varigt sår

från livets törnesnår

och göra höst till vår

svekfulla svarta får

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    31/8 2013

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-31 19:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP