Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din mun säger, ingenting. Men det gör inte du.


Vad är det.


Jag frågar dig och igen




Det är ingenting.




men.



förlåt jag

jag menar inte

att leta

ett
men.


men


din röst låter färdig

med mig.

När du svarar.



Så tomt.



Så vad är det?

Förstår du.


Hur du lämnar mig.




Jag vågar inte andas.

Luften känns tagen.

Av ingenting.


En sagd atmosfär.

ord av magont.

Aldrig sagda,


men.











Fri vers av alisan
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-02 06:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alisan