Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankaaar..

I minnet du lever, du finns alltid kvar, i minnet vi ser dig.. precis som du var













Flera år har nu gått sedan du for till änglarnas slott, saknaden av dig kommer aldrig att försvinna, våra tårar kommer aldrig att sluta rinna. Det gick några dar, sen fanns du plötsligt inte kvar, ingen godnatt saga, bara frågor utan svar. Alla skyller vi på gud för det vi mist, men stämmer det inte att den vackraste ängeln aldrig kommer sist? Du rycktes ifrån oss utan att vi hade en chans, jäkla sjukdom, jag önskar du inte fanns.
En stor tragedi drabbade oss alla, tänk er om hela värden skulle falla, hoppet och tron försvann, jag hoppas att vi en dag kan återförenas med varann.




Fri vers av Jenn Bater
Läst 147 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-02 13:38



Bookmark and Share


  aol
så blir det vi återförenas,
2013-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Jenn Bater