Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är rädd

Jag är rädd för att du ska lämna mig, mitt hjärta

för att du ska finna någon annan bättre än mig

Jag är rädd för att du ska glömma bort mig

för att någon annan ska ta min plats

och göra dig mer lycklig än mig

Jag är rädd för att du ska sluta älska mig

för att du ska sluta krama mig

Jag är rädd för att jag älskar dig mer än någon annan

och jag vill inte förlora dig.

Jag vill att du och jag tillsammans ska älska varann för resten av livet.

Jag vill att du och jag ska vara lyckliga för evigt.

Jag älskar dig mitt hjärta.







Bunden vers av Hooney
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-09-02 20:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbart att läsa din fina text.
2013-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Hooney