Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flygande drake


Flygande drake

högt upp på den blå himlen

Kämpar i kopplet




Bunden vers (Haiku) av Paulina LH VIP
Läst 442 gånger
Publicerad 2006-03-07 15:21



Bookmark and Share


  Bill Larsson VIP
Tycker till skillnad mot mäster H att den duger fint som den är. Behövs inte mer än så.
2006-07-02

    ej medlem längre
Det var bra med
"Kämpar i kopplet"
men sen känns det lite för självklar...
jag önskar var något annat, mer överraskande i kopplet...
H
2006-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Paulina LH
Paulina LH VIP