Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten är ett försök att skriva på beställning av en bekantskap, ett av flera. Vilken text som kommer att väljas att läsas upp är osäkert. Varje bidrag har såväl brister som fina poänger. Tragiskt när folk går bort.


Bilder av dig




Ännu så här långt efteråt
då jag besöker stationen
kan jag

så här i efterhand
känna tårarna strömma
utefter mina kinder

saknaden bränner fortfarande som eld
i mitt pappershjärta
för dig, mamma

saknar dina blickar
dina varma och ömsinta kramar
värmen du spred

aldrig skall jag glömma dig
och din härliga närvaro
trots ögonblick av bråk

i bilder finns du kvar
såväl i fotoalbum som i känslorna
i mina dagliga, nattliga drömmar

du var bara en människa
men en kvinna som betydde så mycket
för mig, för hela familjen

vid tåget var sista gången
vi sågs och tog adjö
som visste vi vad ödet skulle bjuda




*Det är beställaren som själv bestämmer hur raderna till slut skall stå och läsas upp.




Prosa (Kortnovell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 575 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-11 13:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP