Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Telepati



Gillar möjligheten att förvandla kärleken

till en upplevelse utan ramar

Din inlevelse

i våra fantasier

med dig i centrum

Samt din

fullständiga lycka

är vår metafysiska sanning




Fri vers (Fri form) av Owe Öst VIP
Läst 420 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-05 05:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP