Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ruin



Rollen är besatt
av begär
och spelet
fortsätter
med att lappa
och laga
vara ett stöd
se undergången
närma sig




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 44 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-07 01:40



Bookmark and Share


    zwitch VIP
Känner igen.
2024-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP