Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spelet



När dina skuggor
fyller dig med mörker
är du svår att nå
Likt en sann vän
till döden
släpper du inte in
en stråle ljus
Så det lilla hopp
som finns kvar
är försänkt i evighet
Sorgen är min lott
där högsta vinsten
är glömskan




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 33 gånger
Publicerad 2024-04-28 09:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP