Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blygsel



Dina drömmar
blir fantasier
Är det svårt
att hitta
sanningen
i det
undermedvetna
I alla skrymslen
som är bortglömda
har vi framställt oss
som bäst
och njutit
uppskattningens
gåvor





Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 37 gånger
Publicerad 2024-04-28 09:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP