Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksexplosion

Hur kan du existera

Med ett hjärta så stort

Inser du inte

Det kommer göra ont

Att älska någon som du gör




Fri vers av Bitförbit
Läst 320 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-09-05 21:20



Bookmark and Share


  Gerda Johansson
fint och
ont i hjärtat
2013-09-06

    ej medlem längre
Bra o klokt tänk, men hjärtat är svårt att styra;-)
Tack!
2013-09-06

  Georg Möller
snyggt! ;-)
2013-09-06

  Tess74
Fint! Och jag måste säga att du är vacker som en sommardag!
2013-09-06

  Christer Foghagen VIP
Fin och välstämd!
2013-09-06

    ej medlem längre
tack för denna fina dikt..
Kort och gott.

2013-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Bitförbit