Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan inte sova. Tänker på min sköld och riddare.


Den avklädde riddaren

Du har varit instängd i en rustning

Tung och skyddande

En börda på dina axlar

I många år nu 

Ibland glömde du kanske syftet

Blev ett med tyngden

Vande dig med begränsningarna 

Men nu har du räddat mig

Min riddare

Det är nu jag hjälper dig

Av med rustningen

För vår första kyss




Fri vers (Fri form) av Bitförbit
Läst 258 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-09-07 02:36



Bookmark and Share


  Schackpoeten VIP
Lite Ivenhoekänsla i den texten :-)
2013-09-09

    Nicklas VIP
Går inte att göra annat än att le när jag läser detta.
Värmer verkligen, ända in i själen. Jag ser fram emot den dagen då dessa ord realiseras.
2013-09-07

    ej medlem längre
underbar :) vem är riddaren? :D
2013-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Bitförbit