Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det slutade aldrig...

Alla i min närhet trodde att allting slutade
Men sanning är att jag bara blev riktigt bra på att dölja det
Under alla dessa år, då ni trott att jag mått bra igen
Så har jag bara borstat av mig allting och rest mig upp igen
Men inom mig så fastnade allting och byggdes bara på
Och allt som byggs med ostadig grund raserar tids nog
Det har raserat men jag ljuger för er, döljer för er
Ingenting slutade, jag tillverkade bara en mask som dolde allt
Smärtan sitter för djupt inne och kriget är omöjligt att vinna 




Fri vers (Modernistisk dikt) av MissDecibel
Läst 226 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-09-08 18:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MissDecibel
MissDecibel