Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döda historier

 

 

Så många historier
Värda minst en film
Berör in i benmärgen
Hörda av få öron
"Du måste skriva ner"
Senare, tänker de
Historien dör med hjärtat
Återberättad av ett barnbarn
Inte alls samma sak
En intervju i lokaltidningen
Pappret används i flytten
Runt sköra föremål
Historien försvinner
I pappersinsamlingen
Finns inte mer




Fri vers av Bitförbit
Läst 313 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-09-09 00:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fantastiskt bra!!
2013-09-09

  Robin V
Väldigt bra! Bokmärker.
2013-09-09

    Nicklas VIP
Tänkvärt.
Varje dag så skapas nya historier och minnen.
Samtidigt som andra historier och minnen försvinner, varje dag.

På sätt och vis är det tur att internet finns, för det går inte att använda i flytten! :P
2013-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Bitförbit