Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är alltid ett - Dikt om barnen i Syriens krig.

Är det verkligen på riktigt?
Kan världen var såhär grym?
Jag känner inte en enda av er
Jag vet inte vad ni heter
Vi talar inte samma språk.
Men varenda död gör lika ont.
Ni är barn som jag.
Med er dog drömmar
Med er försvann hopp från världen.

Var vi än är
Vilket språk vi än talar
Hur långt ifrån varandra vi än är
Vad vi än drömmer om
Vi är alltid ett
Och ni blir aldrig glömda.




Fri vers av Emma-Karin
Läst 449 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-09 11:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emma-Karin
Emma-Karin