Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


USA, NATO

 Visste du!

Att USA, NATO står och ligger bakom de flesta stora krig
I den senaste tiden!

Afghanistan!
Irak!

Serbien!
Libyen!

Och nu,
Syrian!

Warszawapakten är upplöst för gott
NATO mot vem?

världen är hotat av NATO, USA och DEMOKRATI!
Heliga hat krig mot de som vägrar demokrati!

Är det de maklösa små länderna som gör ett hot mot väst
Eller är det USA och NATO länderna?

Naturligtvis!
USA och NATO ligger bakom all kris i världen!

DEMOKRAIS heliga krig är lika med IS( islams heliga krig)

FAN PÅ DEMOKRATIN, USA, NATO!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 274 gånger
Publicerad 2013-09-09 12:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP