Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Löven faller


har du inte svävat klart snart
bland alla tvivel och snår
jag doftar fortfarande
kärlek och nektar
men snart tar hösten vid
och mina löv kommer falla
som blekta minnen
från ett möte som inte blev av
så skynda dig
innan vinterns mantel
förvandlar min känsla till snö




Fri vers (Fri form) av Miss M
Läst 1004 gånger och applåderad av 51 personer
Publicerad 2013-09-09 20:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vackert
2021-11-13

    ej medlem längre
Väldigt vackert skrivet
2020-03-23

  Christer Foghagen VIP
Välstämt och vackert!
2014-09-30

  Stigi Skog
Håller med: carpe diem! Livet är både kortare och längre än vi tror(eller vill) :)
2014-09-29

    ej medlem längre
Så vackert.
2014-07-02

  Quasimodo
Brådskande här och varför vänta på dofter och kärlek. Ett skönt uttryck för detta här!
2014-02-28

  träsnidaren
Förtjusande vackert.
Vilket härligt bildspråk.
Underbar symbolik.
2014-01-05

  Lollitta VIP
innan vinterns mantel
förvandlar min känsla till snö
_____________!!!!!!!!!!!!!!!
2014-01-02

  Tillbringaren VIP
Underbar symbolik och så vackert formulerat. Superfin.
2013-10-27

  petter rost
..."som blekta minnen från / ett möte som inte blev av" - det här är ord att skära sej på, tvärs genom deras vackra skrud...
2013-09-13

  Lars Hedlin
Mycket vackert skapat! APPLÅD!
2013-09-10

    Mia Sedvall
Fint skaldat vännen:)
2013-09-10

    ej medlem längre
Bra!!Och tydligt budskap!
Tacka vet jag handling!
Du finner en annan, helt övertygad!
Kram o Tack!
2013-09-10

  aol
bara så vackert,
2013-09-09

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket bra jämförelse...tänkvärd...
2013-09-09

    ej medlem längre
Fint skrivet men så är det ju, att ur känslor är glöden vunnen,
och dess hetta ur kärlekens frö, av saknad är åtrån spunnen,
vars blomma tål is och snö :).






2013-09-09

    ej medlem längre
så fin! så..
2013-09-09

  peter markurth
fin
2013-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Miss M
Miss M