Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slutt

Kan du huske før ordene falt og det ble stille?
Husker du når smilene var nok?

Kan du huske hvordan øynene våre skinte
Og intet var for lite eller stort?

Kan du huske det vi trodde ville vare
Men som vi glemte allerede neste dag?

Kan du gi meg denne morgenstunden bare
Så jeg kan huske dèn og ikke bære nag.




Bunden vers (Rim) av kudos
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-09-09 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kudos
kudos