Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad som helst...

Vad som helst
är bättre än tystnad

För hur ska jag tolka den

Att jag inte
är bra nog

Att du ångrar
det vi gjorde

Att du ångrar
dina fina ord

Att om du fick backa tillbaks bandet
skulle du vilja få det ogjort då


Vad som helst
är bättre än din tystnad

För den sliter och drar i mig
med alla mina frågor

Men inga svar

Ska jag också låtsas
att inget har hänt

Ska jag glömma dina fina ord

Som fick mig att känna
mig levande

Som fick att känna
mig vacker

Som fick mig att känna
mig värdefull

Ska jag också önska
det ogjort

Ska jag lämna dig
i tystnad


Vad som helst
är bättre än tystnad

Vad som helst

Vad som helst
för jag behöver behålla mitt värde




Fri vers av Anna Nyman
Läst 273 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-13 18:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nyman
Anna Nyman