Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till universum

Väv mig en slöja av tunn kevlar
för att skydda min hudlösa kropp
Skugga mitt hjärta från brännande slag
och det svek som torkar ut
Sjung mig en sång om sanning och hopp
om värde och synergi
För när livets början är livets slut
blir döden en svart komedi








Fri vers av Femme
Läst 530 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2013-09-12 21:49



Bookmark and Share


  anathema VIP
Igen en vacker text. De sista två raderna är fantastiska, något jag själv önskar att jag formulerat. Välskrivet!
2013-10-04

  ~Leonardo~
Dramatisk, snyggt textval...Uppmaningarna som "skugga mitt...och sjung mig.."
är en bön om beskydd, och allt är svart. läste flera ggr för att sjunka in i dikten. grymt bra!!
2013-09-23

    ej medlem längre
Högsta klass och du hamnar i första klass direkt!
2013-09-22

  den nakna poeten
ordvalen för mej är nya men på ett vackert
sätt det finns tyngd bakom orden preses
som skönheten på kvinnan på bilden hon
är jätte vacker men bleknar av din poesi
Bravo !
2013-09-21

  Anoo Niskanen VIP
Mycket bra skrivet!
2013-09-18

  Armo
"Väv mig en slöja av tunn kevlar
för att skydda min hudlösa kropp "

Dina första ord ger mig rysningar över hela kroppen! Hela din poem är en fantastisk bön.. underbar.. Bokmärkes!
2013-09-18

  Rozsi.kovacs

Helt lysande
2013-09-18

  dubbelve
Fantastisk, älskar rytmen mot slutet. Och bilden! Ja, allt.
2013-09-14

  MissManic
Mycket poetiskt och vackert!!
2013-09-14

  Katinka VIP
Avslutet är otroligt bra!
2013-09-13

  Anna*
Grymt snyggt!
2013-09-13

  petter rost
Otäckt vackert! Och det brinner om de två sista raderna...
2013-09-13

    ej medlem längre

wow, denna tyckte jag om ...
2013-09-13

  S.A.I. Steve Lando VIP
Mycket fint
2013-09-13

    ej medlem längre
vackert femme :)
2013-09-12

    Dan Myrbeck
Bra skrivet!

Välkommen till
poeter.se
!
2013-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Femme
Femme