Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bröllopsdikt till Martin Wincent och Elin Olson


Om livets väg är tio meter bred.
Vem fyller man då vägen med?

Om livets färd är hundra meter lång.
Vem följer dig på livets gång?

Om livets mål är tusen meter helt åt helvete.
Man undrar, vem som målet utmätte?

Om livets kval är mil och åter mil.
Din vän kan torka tårens stril.

Ty det vi alla söker jorden kring.
Är väl ändå Amors lyckas sting.

För vad finns väl kvar där ljusår bort?
Kärleken blott!




Bunden vers (Rim) av Christian Bratt
Läst 552 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-09-13 13:54



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
Om livets väg är tio meter bred.
Vem fyller man då vägen med?

Om livets färd är hundra meter lång.
Vem följer dig på livets gång?

________________________+++++
2013-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Christian Bratt