Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förvirrande...

Jag vaknar med ett leende
dock med en rynka mellan ögonbrynen
För du har följt mig genom natten
Blandat mellan drömmar och tankar

Förvirrad
Förvirrande bra
Eller förvirrande dåligt

Har känt dig hela mitt liv
Men inte vetat vem du är
Bara funnits där
Följt varandras vägar genom livet

Nu
Hur gick det till
Har du rubbat mina tankar
Från att varit vänner
Är vi nu något annat
Vad

Min soulmaid...

Förvirrad
Förvirrande bra
Förvirrande dåligt

I din famn
känns allt bra
I din närhet
Är vi ett

Går inte förtränga

Vad är det
Min tvillingsjäl
Eller två själar på vandring
Som inte hittar sina svar
och vi försöker hitta dem tillsammans
Vilka vi är

Förvirrad
Förvirrande
Förvirrande dåligt

Igår
ville ingen att du skulle gå
Fast det var rätt
Det vet vi båda två
För vi famlar i mörkret
Efter svar
Att finna oss själva
Ingen vill såra varandra
För våra skorpor är inte färdigläkta

Men jag saknar din famn
Vad är det

Båda så kära i kärleken
Behöver vi varann

Förvirrande
Förvirrande bra
Förvirrande dåligt

Eller vad...






Fri vers av Anna Nyman
Läst 243 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-14 08:39



Bookmark and Share


  Tabac VIP
Soulmaid.....vackert!
2013-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nyman
Anna Nyman