Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tarantula

 

Nattens drottning

bidar sin tid

spinner och spinner

vill väva dig in.

 

Från takets hörn

sänker hon sig ned

kryper närmre

tyst på sammetsben.

 

Drömmandes ovetande

sovandes lugnt

är du snart en fånge

fast i hennes mjuka nät.

 




Fri vers av Katinka VIP
Läst 878 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2013-09-14 20:18



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
magiskt underbart med en spindelhona som travandes väver sitt nät runtomkring, infångandes sitt byte, en efter en, där inga utvägar finnes förutöver att låtas infångas.

Tarantellan, vi smälter i din famn
2014-01-24

  Nina Nightwish
Den här var rysande härlig! Tack:) Bokmärker
2013-10-13

  Linda CH VIP
Nervkittlande poetisk stämning!
2013-09-21

  träsnidaren
Härligt berörande ord.

Vill fastna i nätet.
2013-09-17

  Magica VIP
Usch då, väl beskrivet!
2013-09-17

  Mike
En väldigt intressant text. Du får till det där med kontraster oerhört bra. Mjukt och läskigt.
2013-09-15

  Ninananonia VIP
Lite läskig? mycket bra... mjuka bilder formas i mitt inre...
2013-09-15

    ej medlem längre
Vacker i sin ensamhet
2013-09-15

  Jordgubbsodlare
Hot om behag, sammetsben som spinner en in! Vem kan motstå att vävas in i en sådan kokong! Spinn, bara spinn, bara spinn natten lång! ;)
2013-09-14

  ULJO
kanon bra text
2013-09-14

    ej medlem längre
Hatar normalt spindlar, men den här har jag en särskild känsla för..
2013-09-14

    ej medlem längre
Spännande å vackert!
2013-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP