Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Riven

Du fick vidröra henne en angenäm afton
Ett ömhetsbevis lossades på samma gång som atlanten pärlade

Du kom att vara svärmisk - omedvetet
Det är atlantens skada

Sommaren narrade mig
..




Fri vers av Äm Kräm
Läst 269 gånger
Publicerad 2006-03-08 07:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Äm Kräm
Äm Kräm