Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till min älskade.


Hjärtedagen

kärlek med dig är inte en dag;

kärlek med dig är alla arbetsmyrors andhämtningar,
alla fåglars melodier,
alla droppar regn,

det är också himmelrikets molntäcke,
jordens oceaner och paradisets stjärnor.

Kärlek med dig är allt.


.. - Varje dag !




Fri vers av Äm Kräm
Läst 499 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-14 16:33



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Detta med alla hjärtans dag är bara en löjlig idé uppfunnen av fånar.
2008-02-14

  Michaela Dutius
vacker kärleksdikt - hör spröda toner medan jag läser
2008-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Äm Kräm
Äm Kräm