Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Inspirerades till att skriva, av en viss gallot ess a. Min text är ingen fotiing, eftersom en sådan kräver minst sju rader.


Dagens aforism 2013 09 14





Det är så
skönt att jag
inte skiljer mig

från mängden på
något annat sätt
än mitt eget.




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 29 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-19 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP