Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Människor som omyndigförklarar andras känslor är fascister.


BLYTUNG SORG

blytung sorg

bryter ner bebyggelse

blytung sorg

luften andas styggelse

nederlag

vägen går mot domedag

blytung sorg

jag kan aldrig bli min borg

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    18/9 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-15 16:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP