Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ETT EGET GIBRALTAR

Jag har ett eget Gibraltar

Himlen ger ljuset -

och saltar

Ja, här får salt och ljus råda

så att jag undret kan skåda

Fotfäste på fridens Klippa

gör att jag tvivlen kan slippa

 

LARZ GUSTAFSSON 14/5 2024




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 36 gånger
Publicerad 2024-05-14 01:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP