Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

4 rader

Hur ostabilt havet än må vara,
är det du som är din egna stora fara.
Kan du inte flyta ut och ta dig hem,
kanske du aldrig någonsin kan bli fri igen.




Bunden vers av Honest Ape
Läst 251 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-15 17:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillar denna mycket!
2013-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Honest Ape
Honest Ape