Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DISSIDENTENS DILEMA

min Europa diar hatets nektar (på morgonen)

min Europa sår egoismens frö (under dagen)

min Europa i afton flörtar med nazismens yngsta son

sedan blir min Europa sönder knullad på
politikens fyllefest (i natt)






















Fri vers (Fri form) av emik
Läst 139 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-15 18:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emik
emik