Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som att hitta en fyrklöver i en myrstack...

Sanna vänner

är de som kan lägga sina egna liv åt sidan

Utan att behöva be om det


För


man orkar inte be




Fri vers av Anna Nyman
Läst 283 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-09-16 09:28



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Jättefint... så sant...
2013-09-16

  Peter Stjerngrim VIP
Men så är det ju det där med att en del sanna vänner
är mer sanna än andra ...
... och när vänskapen för dessa så som den så ofta gör
tenderar att bli enkelriktad då de är så förbaskat sanna vänner
så blir det inte så mycket kvar av dem till slut ...

- Sanna vänner måste fungera åt båda håll
då sanna vänner också behöver sanna vänner
för att kunna förbli sanna vänner i allmänhet
och för att förbli människor i synnerhet ...
2013-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nyman
Anna Nyman