Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Jag har inte kommit till de rättfärdiga, utan till de orättfärdiga och inte till de friska, utan till de sjuka".


JESUS ÄR INGEN RELIGIONSSTIFTARE!

Han kom från himlen

för att ge Människorna liv,

evigt liv, och läkedom till sina kroppar.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 89 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-16 18:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
yepp, det gjorde han. han dog för våra synder.
2013-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld