Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek


Om du var...

Om du var en färg
så är den blå.
Längtansblå
lyckovirvelvindar.
Om du var en månad
så är du juni.
Förväntansfull
överraskande.
Om du var ett ord
så är det varm.
Ögonglitter
kärleksfull.
Om du är en känsla
så är du kärlek.
Omtänksam
-mitt allt.
Om du var ett ting
så är du solen.
Strålande
livsgivande.
Allt det här
och mycket mer...
Det är du!




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 828 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2013-09-16 22:18



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Underbar kärleksförklaring :)
2014-01-29

  Linda CH VIP
Underbart fin kärleksförklaring!
2013-11-18

  Eliza-69
Verkligen vackert
2013-09-30

  Ninananonia VIP
:) Åh vad fint.. gillar..
2013-09-24

  Lars Hedlin
Jätte fint ;)
2013-09-18

  Anya VIP
Vacker kärleksförklaring.
2013-09-17

    ej medlem längre
en underbart fin text..
2013-09-17

  anits VIP
Mycket fint skrivet, gillas
2013-09-16

    ej medlem längre
Mycket fint skrivet!
2013-09-16

  ResenärGenomLivet VIP
Åh...en helt underbar beskrivning av din du...
2013-09-16

  KYREUS of Sweden
Gillas mycket!!!
2013-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP