Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När masken ska på

Len hasselnöt
Fylligt hallonröd
Förföriskt kolsvart
Och
Porslin




Fri vers av Bitförbit
Läst 208 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-09-16 22:25



Bookmark and Share


  Tabac VIP
Hmmmm härlig text!
2013-09-17

  träsnidaren
Intressant och fin liten text.
2013-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Bitförbit