Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Handlar om sorgen efter min mamma


Höstdag



en del änglar
kliver av

där oktoberfältet
inhalerat en död kvinnas
yngsta dotter


hon står
på knä

med pupillen
fastfrusen i marken




Fri vers av Xibir
Läst 355 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-09-16 22:44



Bookmark and Share


    Erika H
Din penna för de mjukaste orden, ger bilder och håller en varm ton. Vackert skrivet.
2013-11-07

  in effigie VIP
oändligt vacker i sin sorg och saknad....
2013-09-22

  peter markurth
stark
2013-09-16

  träsnidaren
Skrämmande vackert!
2013-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Xibir
Xibir