Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Asfaltsregn



ur asfaltsregnet vid dina skuldror
hade blommorna slutat tala


de omfamnade en sönderskurenhet

där natten blev som ett vakuum
fastfruset i all det svarta


men bakom betongblocken
fanns gestalterna

som väntade
på ljuset




Fri vers (Fri form) av Xibir
Läst 282 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-01-24 00:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Xibir
Xibir