Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckliga tider

Varför fundera över gångna tider?
Varför tänka på den framtid som lider?
För en stund sedan, allt kändes perfekt,
men så mitt liv förlorade all effekt.
Allt som kändes bra, känns konstigt och fel.
Jag känner mig kluven som förlorat den del
av glädje gnistor som brukade stråla.
Där hörs nu istället sorgerna vråla.

Jag som alltid längtat till varje ny dörr,
men då jag nått över tröskeln vill jag tillbaka till förr.
Idag står jag här, har funnit det jag drömt,
men att jag längtat hit en gång, det har jag glömt.
Minns bara allt om hur bra det var förr
och längtar och letar till varje ny dörr.
Jag tror jag var lycklig, jag tror jag ska bli,
men aldrig kan jag njuta och aldrig vara fri.

Varför sakna åren från gångna tider,
varför längta till den framtid son lider.
Jag vet egentligen, jag borde känna.
Jag borde njuta av att ha det bra.
För denna dag blir i en framtid minnen
och kommer jag ångra att jag inte lycklig vá.




Bunden vers (Rim) av Heleback
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-09-17 00:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Heleback